Reparatii parbrize si fisuri pentru orice fel de parbriz si orice tip de masina cu o programare in prealabil. Ne deplasam la dumneavoastra si executam reparatia.

Executam reparatii ciobituri si fisuri atat pentru parbrizele incalzite cat si pentru parbrizele colorate cu filtru uv. Culoarea parbrizelor este data de stratul de PCV dintre straturile de sticla si nu de sticla.

Este important ca parbriz sa fie cat mai urgent facute intrucat vibratiile si socurile pe care le suporta datorita drumurilor proaste pot duce la extinderea fisurilor si uneori chiar la deteriorarea definitiva.

Apelati acum la serviciul de reparatii ciobituri si fisuri intrucat crapaturile se extind rapid.

De obicei reparatia ciobiturilor si fisurilor din parbriz se executa in aceiasi zi in locul stabilit cu dumneavoastra in urma programarii telefonice la numarul de telefon 0743 95 49 08 programul de lucru fiind zilnic 7 zile din 7 intre orele 9 - 21.

Costul reparatiei de ciobituri si fisuri depinde de tipul, marimea si numarul de puncte pentru detensionarea sticlei si este intre 60 si 120 RON.

Durata reparatiei de ciobituri si fisuri este intre 20 si 40 de minute in functie de marimea acestora de starea vremii precum si de locul unde se realizeaza aceasta.

In marea majoritate a cazurilor putem face orice fel de reparatii fisuri, ciobituri, crapaturi, sparturi pentru parbrize, totusi tipul, marimea si pozitionarea lor in parbriz pot sa faca imposibila reparatia sau inutila. In acest caz va vom informa si sfatui GRATUIT sa schimbati parbrizul cu unul nou.

Putem repara fisuri chiar mai lungi de 30 cm.

De ce sa schimbi parbrizul cand poti sa-l repari!

 

 

Ştiri

Inscriptionare oglinzi si obiecte din sticla, reparatii parbrize ciobite, fisurate.

2014-05-29 20:14:29

Reparam parbriz CIOBIT, parbriz FISURAT, parbriz CRAPAT

2014-03-31 18:14:37


                 

                    Reparam parbriz CIOBIT, parbriz FISURAT, parbriz CRAPAT
                       

Beneficiile reparatiei unui parbriz (fisura,...

Newsletter

Votare